Mazda 5 kledd til fest

Mazda 5 er pyntet fra topp til tå.

Mazda 5 kledd til fest
Publisert
Sist oppdatert

MÜNCHEN (DinSide Motor): En ny versjon av flerbruksbilen Mazda 5 er på vei. Som før skal bilen fri til de som kan kalles aktive mennesker, og som har et behov for mer plass enn et gammelt ektepar. Her har du syvseteren som skal ut og konkurrere med VW Touran, Ford C-Max, Peugeot 5008, alle deres like.

Priser finnes i tabell lengst ned i artikkelen.

Helt nytt ytre

Under det nye skallet finner vi mye av det samme som tidligere, pluss noe nytt. Særlig utenpå vil du se at mye har skjedd, og ikke en karosseriplate er lik. Spesielt synlig er det med den mørke D-stolpen bakerst på bilen, som skal være med på å gi inntrykk av en helt ny bil. Langs hele siden vil du se de nye bølgeformene som er preget inn i karosseriplaten. Dette er delvis gjort for å stive opp, men aller mest for å endelig ta i bruk et av designelementene fra flere konseptbiler i det siste, spesielt fra Nagara Consept. Denne bølgeformen kommer vi til å se igjen i flere Mazda fremover.

Velkjent interiør

Det er dog lettere å skrive om likhetene enn forskjellene. Størrelsen på den nye femmeren er egentlig identisk med den forrige, men mindre avvik. Bilen er 5 mm smalere, 8 cm lenger, den har samme høyde og samme akselavstand. Lukk opp de store skyvedørene langs siden, og du vil kjenne deg bedre igjen fra tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer