Mazda MX-Micro Sport

Mazda satser på lansere enda en småbil. MX-Micro Sport er omtrent like stor som en VW Polo, men skal ha litt høyere bakkeklaring enn det som er vanlig i klassen.

Publisert
Sist oppdatert
Mazda MX-Micro Sport

Mazda MX-Micro Sport

  1. Store bilder
Mazda MX-Micro Sport


"Offroad-lignende" biler er populære som aldri før og det kommer stadig klasser i den samme sjangeren. Vi har for eksempel testet tvillingene Subaru Justy og Suzuki Ignis. Disse koster cirka 200.000 kroner og har firehjulsdrift. I klassen "under" det igjen forsvinner firehjulsdriften. Da sitter du igjen med biler som Citroen C3 X-TR som er en litt høy offroadaktig C3, men uten drift på bakhjul. Ford Fusion har heller ikke drift på bakhjulene. Mazda MX-Micro Sport vil antagelig dele plattform med Mazda 2, men MX-Micro Sport vil være større. Den vil heller ikke ha firehjulsdrift, men vil ligge litt høyere over bakken enn en vanlig småbil. Konseptbilen MX-Micro Sport var utstyrt med 148 hestekrefter på utstillingen i Detroit, men vil nok få en mer moderat motorisering når den er klar for vanlig produksjon.

Store bilder finner du her. De siste bildene er fra bilutstillingen i Detroit.


Her finner du mer Mazda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer