Mazda-pickup tilbake

Faceliften av B2500 er moderat, den største nyheten er vel at den nye importøren har valgt å satse på modellen.

Publisert
Sist oppdatert

Pickup-kjøperne vet hva de vil ha, alle produsenter av små pickuper har lagt seg svært nær hverandre i plass og ytelser. Og noen er tettere en andre, Mazdas B2500 er tvilling med Ford Ranger – og de produseres begge i Thailand.

Moderat

De som har kjennskap til B2500 vil nok oppleve årets facelift som moderat, etter det vi forstår er det snakk om farge på blinklysglass og fjernbetjening av tanklokk. I tillegg skal det være flere farger tilgjengelig og det er lagt til nye aluminiumsfelger til utvalget.

Innvendig er endringene også relativt moderate - nytt stofftrekk til seter og dørpaneler, ny lys bakgrunn for klokkene i instrumentpanelet og en større oppbevaringsboks i midtarmlene.

På klassesnittet

Som Ford Ranger har Mazda B2500 en 2,5-liters dieselmotor som leverer 109 hestekrefter og har et dreiemoment ved 2.000 o/min på 266 Nm. Det gir en toppfart på 147 km/t og sørger for at 23,1 sekunder av livet er gått får du når 100 km/t fra stillestående. Konkurrenter som Mitsubishi L200 og Toyota Hilux kommer med omtrent de samme ytelsene, mens Nissan King Cab skiller seg ut med 133 hestekrefter og 304 Nm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.