Med bil på ferie

I denne artikkelserien tar vi opp råd og tips som kan bidra til at bilferien blir så avslappet som overhodet mulig. Klikk deg gjennom lenkene i venstremargen for våre beste råd!

Publisert

Å reise på bilferie gir deg nemlig uante muligheter, og en fleksibilitet som du sjelden eller aldri kan oppnå med tog, buss eller fly. Du kan bestemme ditt eget tempo, og ta små avstikkere etter eget forgodtbefinnende.

Denne artikkelserien er i første rekke myntet på alle de som bruker bilen som fremkomstmiddel i løpet av ferien, enten den foregår i Norge, Skandinavia eller i Europa. Her kan du finne artikler om hvilke lover og regler som gjelder på din utenlandsreise, og tips for hvordan du kan vedlikeholde bilen underveis.

En generell artikkelserie om hvordan du selv kan vedlikeholde bilen din på ekte "Gjør-det-selv"-manér finner du ved å klikke her. I tillegg har vi en egen artikkelserie om det å sikre barn i bil, disse tipsene finner du her.

Få ting er nemlig så frustrerende som å strande langs en Autobahn med en bil som nekter å rikke seg en meter til -- uten hjelp fra en tauebil. Hvordan unngår du å komme i den situasjonen? Hva gjør du når du allerede har havnet i den? Hvordan underholder du ungene underveis? Hvordan bør du legge opp turen for å unngå krangler og "familietragedier"?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.