Med bil vannveien til kontinentet

For tredje gang vræler Abba "Give me, give me, give me a man after midnight" inn i øret vårt, minuttene flyr av gårde og vi er mildt sagt utålmodige. Ikke etter å få en mann etter midnatt, men etter å få sikret familien plass på båten til kontinentet.

Publisert

Uten å henge oss for mye opp i den noe makabre koblingen mellom valg av pausemusikk på Stena Line sin bookingtelefon og det ryktet som noen av fergene til kontinentet er blitt belemret med, får vi konstatert at Oslo-Fredrikshavn med Stena Line 7. juli - som er starten på fellesferien for endel av oss - ikke er mulig.

Hvilke ferger er det som kan ta deg, familien og bilen fra Norge til kontinentet i sommer, hvordan er det med ledige plasser dersom du ikke har bestilt ennå, og hva er absolutt billigste tilgjengelige mulighet?

DinSide Reise skriver i artikkelen 10744">Dette koster båtturen om hvilke fergeruter som går fra Norge, og hvilke priser de forskjellige fergeselskapene opererer med i sommer. En god del av selskapene har gunstige bilpakker og enda billigere: spesialbilpakker for bilkjørende feriefolk i sommer.

Fellesferien nærmer seg

Vi er allerede på god vei inn i høysesong, og når vi om et par uker blar opp en ny måned på kalenderen, er det fellesferietid. Avhengig av om arbeidsplassen har LO- eller en NHO-tilknytning, begynner fellesferien enten den første uken eller den andre uken av juli - og den varer i tre uker deretter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer