Med nesa inn i fremtiden

For et par dager siden viste Opel skisser av en fremtidsbil i storbilklassen med navnet Signum. Med en spiss nese viser Signum hva Opel tenker om "fremtidens storbil" -- eller er det kanskje nye Omega?

Publisert

Og Signum-navnet er vi kjent med fra før, Signum ble første gang vist i Frankfurt i 1997, denne gangen er det Signum 2 sin tur. Dette er en bil med en akselavstand på hele 283 cm, hele 10 cm lengre enn dagens Omega. Men overhengene foran og bak er betydelig kortere enn på dagens modell, og det kan derfor være konturene av neste generasjon Omega vi ser her.

For at familielikheten med Opels andre modeller er godt synlig, hersker det liten tvil om.

Friske og fleksible detaljer

Opels designere har tilstrebet å gi bilen et Coupé-lignende uttrykk, og har blant annet utstyrt Signum 2 med tak bakluke i glass for at passasjerene skal få et så luftig inntrykk som overhodet mulig.

Av artige detaljer kan vi nevne:

Baksetet som kan løftes (bakseteryggen legges ned og sitteputen heises opp) slik at bilen blir en ren 2-seter med enorm bagasjeplass under baksetene -- skjult for innsyn.

Når du åpner fremdørene svinger stolen ut mot deg og gjør det så enkelt som mulig å sette seg inn i setet. Når døren lukkes svinges du inn mot dashbordet, og rattet kommer automatisk mot deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer