Med Tesla Model 3 forsvinner trolig også gratis hurtiglading

- Med mindre du kjøper «pakken», sier Elon Musk.

VIL KOSTE: Når Tesla ruller ut Model 3 vil det også trolig medføre at det vil koste penger å benytte seg av Supercharger-nettverket med ladestasjoner. Foto: DPA
VIL KOSTE: Når Tesla ruller ut Model 3 vil det også trolig medføre at det vil koste penger å benytte seg av Supercharger-nettverket med ladestasjoner. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt knyttet mye spenning til utviklingen av Tesla Model 3 og når vi skal få se den på norske veier. Et av de store spørsmålene er hva som vil skje med alle godene når antallet elbiler virkelig har skutt i været.

LES OGSÅ: Bestille Model 3? Bruk kredittkort.

Mystisk pakke fra Tesla

Flere hundre tusen har allerede forhåndsbestilt modellen som kan bli en riktig folkebil, men hvordan vil stemningen vær når den først kommer? Vil elbilen fortsatt ha like mange avgiftsfordeler?

Og vil det være like gunstige muligheter for å få batteriet ladet?

Under en konferanse i Mountain View i California tidligere denne uken, ble Elon Musk spurt om hvordan økningen av Teslaer ville belaste de såkalte Supercharger-hurtigladestasjonene, skriver The Verge.

Musk responderte noe diffust at hurtigladerne ikke ville være gratis å bruke for alltid, med mindre du har investert i «pakken».

Hva pakken er, gikk ikke Musk nærmere inn på.

12.200 kanselleringer

Siden Model 3 ble lansert tidligere i år, har interessen for bilen jevnet seg ut etter at over 400.000 kunder hadde bestilt bilen bare dager etter lanseringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer