Meget rimelig og god familiefrakter

5008 er Peugeots sterke kort i fleksibilsegmentet. Prisen gjør det enda sterkere.

Meget rimelig og god familiefrakter
Publisert
Sist oppdatert

Det var Renault (Scénic), raskt etterfulgt av Opel (Zafira), som i sin tid "oppfant" fleksibilklassen, det vil si segmentet som inneholder romslige familiebiler som bygger på kompaktklassebiler. (Vi bruker begrepet flerbruksbiler om klassen over - Peugeot 807, Renault Espace, Ford Galaxy og Chrysler Voyager).

"Touran-klassen"

Norges-favoritten har lenge vært VW Touran, men det har kommet en del biler i klassen som vi synes er mer interessante - Mazda 5, Toyota Verso og Citroën C4 Picasso, for eksempel. Ford S-Max er litt midt i mellom; den er basert på storbilplattform (Mondeo) men er bygd opp i full flerbruksbil-størrelse slik Galaxy er. Vurdert i fleksibilklassen er den også prismessig relativt interessant.

Fra 302.000 kroner

Med dette bakteppet er lanseringen av Peugeots nye aktør i klassen interessant, særlig i og med at merkets nye Crossover 3008 har litt av en salgssuksess både her i landet og internasjonalt for tiden. Peugeot 5008 er en romslig og velkjørende familiefrakter som tilbys som fem- eller syvseter. Som femseter starter den på 302.000 kroner. Når det gjelder syvseteren er utvilsomt den velutstyrte versjonen 1.6 HDi Premium Pack et godt kjøp til 333.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer