Mer aggressiv Impreza

Subaru har gitt modellene sine en liten ansiktsløftning på vei inn i det nye årtusenet. Mest endret er Impreza, som med det mye mer dominerende frontpartiet tydelig forsøker å tiltrekke seg andre kundegrupper.

Mer aggressiv Impreza
Publisert

Men også Legacy har vært innom tegnebrettet, om enn ikke i like stor grad som Impreza. De eneste endringene som er gjort på Legacy, er at den har blitt utstyrt med sideskjørt og aluminiumsfelger.

Lik turbo-utgaven

Impreza har derimot fått et ganske annerledes ansikt – som gir et atskillig mer aggressivt inntrykk enn hva dagens modell gjør. Alle utgavene av Impreza er nå blitt utstyrt med samme støtfanger som tidligere har vært forbeholdt turbo-utgavene; med innfelte tåke- og blinklys. For å understreke det mer aggressive inntrykket, har Impreza dessuten fått spoiler bak, samt sideskjørt slik som på Legacy.

Fra oktober

De første 2000-årsmodellene har allerede kommet; Impreza sportswagon, som Subaru kaller stasjonsvognutgaven av Impreza, er allerede i salg – til samme pris som forgjengeren. År 2000-modellene Impreza sedan og Legazy stasjonsvogn er ventet å være i salg fra midten av oktober, alle til samme pris som tidligere.

Med Imprezas nye, mindre diskrete front, ønsker Subaru tydelig å tiltrekke seg de litt yngre kjøpegruppene. Det er vel neppe den typiske, middelaldrende Subaru-kunde som tiltrekkes av såpass dominerende styling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer