Mer Mercedes SLS

Mercedes slipper de første bildene av SLS.

Mer Mercedes SLS
Publisert
Sist oppdatert

For første gang på 40 år kommer Mercedes med en modell som i sin helhet er utviklet av AMG. Den skal hete SLS AMG og vil på sikt erstatte SLR McLaren.

Når har Mercedes sluppet flere bilder. Det kan slås fast med en gang, at de som kommer seg inn gjennom måkevingedørene på denne bilen, vil befinne seg i et eksklusivt og racingpreget interiør. Legg merke til knappene rundt den spesielle girspaken. C, M, S og S+. Bokstavene står for Controlled Efficiency, Manuell, Sport og Sport plus. I tillegg finner du AMG-knapp og ESP-knapp for Sport og OFF. SLS har også funksjonen Racestart.

Det er også en knapp for demperinnstilling. Alt sammen er omkranset av karbon.

Setene er skålseter (bøtteseter om man vil) med svært kraftige sidevanger, mens rattet ligner veldig på det vi har sett før i AMG-biler.

Motor

Motoren er en optimalisert 6,2-liter, og den har fortsatt ikke blitt utstyrt med noen form for lading. Den yter 571 hestekrefter ved 6.800 omdreininger og dreiemomentet er 650 newtonmeter ved 4.750 omdreininger i minuttet. 0 til 100 klarer den på 3,8 sekunder og toppfarten er 315 kilometer i timen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer