Mer moro fra Frankfurt

Messen er nå i full gang. Vi presenterer vårt fotoalbum nummer 2 med masse spennende nytt.

Publisert
Sist oppdatert

Det har hersket litt forvirring både om hvorvidt Frankfurt er størst eller ikke størst, og om når utstillingen egentlig åpnet. På spørsmål nr. en avhenger svaret av kriteriene man prioriterer. På spørsmål nummer to avhenger svaret av om man er pressemann (11. september), forhandler (13. september) eller alminnelig publikummer.

Lørdag 15. september åpnet bilutstillingen i Frankfurt for publikum, og vår reporter var kommet hjem med kofferten full av nye bilder.

Fotoalbum

Noe er kjent for de som følger med, mye er nok mindre kjent. VW Tiguan og Ford Kuga er nykommere i folke-SUV-markedet og er blitt behørig omtalt. Men den moderne luksus-sedanen fra SsangYong, PGOs nyeste studie eller Hamanns og Mansorys heftige versjoner av Lamborghinier, Porscher eller Rolls-Royce er kanskje mindre kjent.

At Mitsubishi er i ferd med å gjøre et seriøst comeback bekreftes av mellomklasse-sedanen Lancer med skarp design. Peugeot viser sin 308 og sin 207 SW, Dodge sin store familiekrysser Journey. Kia kompletterer sitt cee'd-program og viser en sportskupé mens Opel og konsernfetter Chevrolet presenterer konsepter som vil vise vei mot fremtiden; elektriske biler med mulighet for å ta med forskjellige energikilder - E-Flex.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer