Mer og bedre fra Genève

Vi kommer selvfølgelig med en oppsummering fra vårens bilbegivenhet når den er over. I mellomtiden fortsetter vi, som vanlig, å dele inntrykkene fra messen med dere på direkten.

Publisert
Sist oppdatert

I morgen åpner Genève-utstillingen offisielt, og vi kan love at bilentusiastene ikke vil kaste bort tiden sin der i år.

Her er litt hummer og kanari:

Audi viser nye A5 og S5 - sistnevnte med en 4,2-liters V8-motor med en toppeffekt på 354 hestekrefter.

Volkswagen viser blant annet nye Golf stasjonsvogn og nye Passat BlueMotion, som i likhet med Polo BlueMotion tar sikte på å optimalisere forbruk og CO2-utslipp. Stasjonsvognen oppgis å ha et utslippsnivå på 137 gram per kilometer. (1,9 TDI med 105 hestekrefter).

Toyota på sin side forfølger hybrid-tendensen med en konseptbil som viser hvordan arvtageren etter Prius vil bli. Med Lexus FT-HS viser de hvordan en hybrid sportsbil kan se ut, noe Honda forøvrig også gjør med sin Sport-Hybrid.

Volvo viser nye V70 og XC70 samt konseptet XC60. Citroën og Peugeot viser sine SUVer - basert på Mitsubishi Outlander-plattform.

Kineserne er på plass med merket Brillance - bildene vil nok overraske enkelte. De første eksemplarene er allerede blitt eksportert til Tysk havn for salg i Europa.

Koenigsegg med sin Flowerpower, som vi omtalte nylig, og BMW med sin nye palett med oppsiktsvekkende mer energieffektive drivlinjer, viser at også de mer sportslig orienterte merkene ønsker å fremstå som mer miljøvennlige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer