Mer om ny supersportsbil fra Mercedes

Vi bringer dere litt flere spionbilder av Mercedes-Benz’ kommende supersportsbil.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke første gang vi har skrevet om denne bilen, men som vi lovet forrige gang kommer vi tilbake med mer når dette blir tilgjengelig for oss. Nå har vi altså fått tak i noen flere spionbilder som viser en bil som har kommet litt lengre i utviklingsfasen.

Mer ferdig

De tidligere bildene viste en testbil kamuflert som en Dodge Viper. Det trikset lurte vel ikke så mange i bransjen og tiltrakk seg nok heller ekstra oppmerksomhet. Nå virker det som man har gitt opp denne strategien og det fører til at vi begynner å ane konturene av hvordan denne bilen til slutt blir seendes ut.

Langt panser

Fronten er for eksempel ganske annerledes fra på tidligere bilder. Formene er litt rundere og vi ser også litt av frontlyktene som virker å ha en stripe med lysdioder helt nederst. Også resten av bilen har blitt noe avrundet, men fortsatt er det de samme tøffe proporsjonene som preger denne bilen. Det betyr en langt tilbaketrukket seteplassering, et langt panser som skjuler en motor som i sin helhet ligger godt bak forakselen og korte overheng både foran og bak.

Mer fokusert

I grunn virker proporsjonene ganske like dem vi fant på SLR som denne bilen skal erstatte. Men Mercedes og AMG var neppe helt fornøyd med kritikken den fikk i bilpressen. Derfor tipper vi at denne bilen blir sportsligere og mer fokusert på kjøreopplevelsen. Det gir nok litt mindre luksuspreg enn i SLR, men gjør den samtidig mer skikket til å tåle sammenligning med de beste supersportsbilene fra andre produsenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer