Mer om Toyotas nye syvseter

Vi gir deg litt flere bilder og litt mer informasjon om Toyotas nye syvseter.

Mer om Toyotas nye syvseter
Publisert
Sist oppdatert

Det første bildet av Verso ble sluppet allerede forrige uke, men nå som den offisielle debuten er unnagjort, tar vi en litt nøyere titt på syvseteren som kommer til å bli en viktig bil i dette segmentet her i Norge.

Større

Totallengden har økt med syv centimeter, slik at Verso nå måler 440 centimeter. Det er ikke så veldig mye, men forrige utgave hadde meget god plassutnyttelse og denne skal i følge Toyota være enda bedre på akkurat det punktet. Også bredden har økt, med moderate to centimeter.

For øvrig er designen ganske forsiktig, men klare drag kjennes ikke overraskende igjen fra både utgående (Corolla) Verso og Auris.

Seter

Innvendig er setesystemet forbedret for enda enklere bruk og større fleksibilitet. De midterste setene kan skyves frem og tilbake og alle de fem baksetene kan justeres og eventuelt legges ned individuelt. Lasterommet blir helt flatt dersom alle setene legges ned. Passasjerene på den midterste seteraden skal ha fått mer benplass og bagasjerommet er større med alle syv seter i bruk. Det skal bli spennende å se hvordan dette fungerer i praksis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer