Mer pepper i Seat Ibiza Cupra R

Akselerasjon fra 0 til 100 kilometer i timen på 7,2 sekunder. Toppfart på 220 kilometer i timen, og 10 sekunder fra 60 til 100 kilometer i timen i femtegir. Ytelsene er som man bør forvente av en bil med et R-merke i grillen.

Publisert

Det skal ikke stå på kreftene i Seat Ibiza Cupra R. For når du vekker de 180 hestene under panseret på Seat Ibiza Cupra R til live, kan du lett gjøre deg fortjent til arge blikk fra lovens uniformskledde voktere.

Ytelser i sentrum

For med Seat Ibiza Cupra R er meningen at ytelser skal stå i sentrum. Dette er ikke noen bil ment for sedate hastigheter innenfor Ring 3 eller daglig pendling mellom bosted og jobb. Og at Seat mener alvor er lett å se. Ikke bare fordi den har en større motor enn i en vanlig Cupra, men også fordi understellet er blitt stivere og bremseskivene større.

Under panseret hviler en i og for seg en kjent og kjær motor, nemlig 1,8-literen fra Seat Leon 20V T og Audi TT - for å nevne noen. Det betyr 180 hestekrefter, et dreiemoment på 235 Nm fra 2.100 omdreininger og opp til 5.000 omdreininger. På lille Ibiza blir naturlig nok virkningen brutal.

Røde belter

Sammenliknet med en "ordinær" Ibiza Cupra skiller det ikke så mye opp til Cupra R - bortsett fra ett R-merke i grillen og ett på hekken. I tillegg har Cupra R dekk i dimensjonen 205/45ZR16 på 16 toms OZ felger og hellakkerte støtfangere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer