Mer Previa for pengene

Toyota Previa har gjennomgått en liten ansiktsløftning, og får nå mer utstyr og en bedre pris. Men du får ikke lenger plass til et lite fotballag i baksetet.

Mer Previa for pengene
Publisert
Sist oppdatert

Toyota har ikke foretatt de helt store kirurgiske inngrepene under ansiktsløftningen av Previa, men bilen har fått ny design på baklyktene og integrerte tåkelys foran. I tillegg får bilen nå integrerte lyktespylere.

Innvendig har bilen blitt oppgradert med tre/skinnratt og treimitasjon rundt midtkonsoll og armlener.

Dersom du hadde planer om å kjøpe Previa til familien på 8, må du revurderer det nå. Bilen leveres nemlig ikke lenger med 8 seter, kun med 6 eller 7.

6-seteren vil nå bli levert med skinnseter og soltak som standard, mens 7-seteren kun får stoffseter.

Sikkerhetsmessig har bilen fått desto flere oppgraderinger. Nå får bilen stabilitetskontroll, antispinn, bremseassistanse, sidekollisjonsputer og parkeringssensor.

Til tross for at bilen nå får noe mer utstyr enn tidligere, har den fått en bedre pris. Utgaven med seks seter er en anelse dyrere enn tidligere, og begynner nå på 500.000 kroner. 7-seteren har blitt rimeligere og koster nå fra 466.200 kroner. Bilen fås også som varebil fra 262.800 kroner.

Her finner du mer Toyota-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer