Mer sprekt fra Nissan

Nissan er ruset på kraftsuksessen GT-R og jobber videre med en enda råere versjon.

Publisert
Sist oppdatert

Nissan har ikke før sluppet GT-R på markedet før det dukker opp spionbilder av en enda heftigere variant. GT-R V-Spec har små visuelle forandringer fra GT-R, men desto større forbedringer under panseret. Ryktet går ut på at Nissan vil ned til 7,25-runder på Nürburgring, og det dermed er nødvendig med mer futt under panseret. Beste runde med den lanserte GT-R er 18 sekunder tregere, og for å forbedre tiden så mye rundt ringen må det gjøres store endringer.

Mer motor og mindre vekt

Mer sprekt fra Nissan

Mer sprekt fra Nissan

  1. Store bilder


Dagens GT-R har 480 hestekrefter og 588 newtonmeter. Spionene tror at effekten i V-Spec vil ligge opp mot 550 hestekrefter. Samtidig regner de med at Nissan ikke er fornøyd med sideflesket til GT-R som veier hele 1.740 kilo. Spekulasjonene går også ut på at V-Spec skal slankes med 150 kilo. For å oppnå dette vil Nissan mest sannsynlig benytte seg av mye karbon og andre lettvektsmaterialer.

Vi regner med at GT-R V-Spec vil få betydelig oppgradert understell og bremser.

GT-R i dagens form har sluppet ut på noen markeder, men når V-Spec dukker opp er vanskelig å si.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Nissan-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer