Mer video på DinSide Motor

Tekst og bilder vil fortsatt være kjerneinnholdet på DinSide Motor. Men heretter vil vi satse mer på lyd og levende bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Verdens bilprodusenter bruker store ressurser på videoproduksjon i sammenheng med lansering av nye modeller og teknologier. Produksjonene er som regel svært profesjonelle og evner ofte å forklare kompliserte tekniske løsninger på en lettfattelig måte. Vi her i DinSide Motor har nå bestemt oss for å ta i bruk slike videoproduksjoner.

Både læring og underholdning

Vi vil først og fremst satse på å gi deg videosnutter som fokuserer på tekniske løsninger, blant annet motor-, girkasse- og sikkerhets-teknologi. I tillegg vil du få muligheten til å kose deg med mer uhøytidelige videosnutter der design og lydopplevelse er i fokus.

Behold din kritiske sans

Vær klar over at disse videoene altså er laget av bilprodusentene selv og at videoene dermed - naturlig nok - forsøker å formidle et mest mulig positivt bilde av de aktuelle modellene og teknologiene som er tema i filmene. Videoene er altså ikke redaksjonelle og objektive DinSide-produkter.

Vi har imidlertid tillit til at du som DinSide-leser er oppegående nok til å skille mellom videoer produsert av bilprodusentene og redaksjonelle DinSide Motor-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til alle filmsnuttene finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne objektive artikler, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.

Lette å finne

Alle video-artikler vil bli plassert i vår "Video-kategori" og sortert etter det aktuelle bilmerket.

  • Vår video-kategori finner du her.

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer