Mercedes 190E 2,0i 1993: Bensinpumpe

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Mercedes-BenzModell: 190EMotor: 2.0 BensinÅrsmodell: 1993 Kilometerstand: 195.700 Problem: Bensinpumpe.Hei. Har en litt trøblete 190E. Litt tidligere i år har den stoppet 2 ganger og det endte med at bensinpumpa ble byttet der jeg kjøpte bilen (Brukt pumpe ble satt inn). Nå i den siste måneden har den lyse ”summingen” fra pumpa blitt stadig mørkere og mindre hørbar. Nå i går stod bilen på tomgang mens jeg var inne i 3 min, kom ut og da var den død. Sjekket med å vri om nøkkelen ett hakk og hørte ingen summing som tilsier at pumpa ”starter”. Er det pumpa som er gåen igjen? Mistenker dette sterkt da ingen ting tilsier at det skal være kondens etc i systemet. Startmotoren går også som den skal, men bilen starter rett og slett ikke. Har lest litt og noen snakker om pumperelé? Bilen har ikke fusket eller noen ting så jeg tror hardnakket at det er pumpa, eller tar jeg feil?

Svar: Jeg kan være enig at dette tyder på en defekt bensinpumpe. Men da ville jeg først sjekket om den får strøm ifra bensinpumpereleet først. Gjør den ikke det så vil en defekt sikring eller releet være årsaken. Et defekt relé kan i mange tilfeller repareres som en nødløsning ved å åpne det og lodde den dårlige kontakten som kan sees ganske tydelig i kretskortet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer