Mercedes B-klasse med oppdatering

Mercedes’ høybygde kompaktklassebil får en mindre oppdatering etter om lag tre år på markedet.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste bilmodeller produseres i dag om lag i syv år, før en etterfølger er på plass. Det betyr at en oppdatering som regel kommer etter om lag tre år. Så er også tilfellet med B-klasse.

Ingen direkte konkurrenter

B-klasse er en modell som ikke har noen åpenbare og direkte konkurrenter hos de nærmeste rivalene. Noen tradisjonell fleksibil er den ikke, men i forhold til de lavere kompaktklassebilene er den romslig og fleksibel. Faktisk er det kanskje Volkswagen som med sin Golf Plus er nærmest.

Designfornying

Nytt på denne oppdaterte utgaven er hovedsakelig en del nye designelementer. Foran er panseret, grillen og støtfangeren ny. På sidene finner vi et par redesignede speil og i hekken er baklyktene og støtfangeren annerledes. Baklyktene er for øvrig utstyrt med en nødblink-funksjon som varsler biler bak når en nødbrems er på gang.

Lavere forbruk

Rent teknisk har fokuset ligget på lavere forbrukstall. Dieselmodellene 180 og 200 CDI har fått en forbruksreduksjon på om lag syv prosent, til minimum 0,52 liter per mil med 137 tilhørende gram CO2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer