Mercedes-Benz S-klasse kommer som kabriolet

Idéen har vært oppe før, men nå er det virkelig alvor.

LUKSUS-CAB: Det er bekreftet, Mercedes-Benz skal lansere sin S-klasse som kabriolet. Basert på observasjoner av et lett kamuflert eksemplar ute på veien, har Automedia laget dette illustrasjonsbildet. Foto: AUTOMEDIA
LUKSUS-CAB: Det er bekreftet, Mercedes-Benz skal lansere sin S-klasse som kabriolet. Basert på observasjoner av et lett kamuflert eksemplar ute på veien, har Automedia laget dette illustrasjonsbildet. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk rykter om at det ville komme en åpen versjon allerede før dagens Mercedes S-klasse ble lansert. For S-klasse kabriolet er ingen ny idé hos Mercedes.

Allerede for to år siden klarte våre spionfotografer i Automedia å fange en prototype under testing via kraftige teleobjektiver, og siden har de fulgt nøye med.

Mercededs testet i tillegg publikums reaksjoner med en super-luksusversjon som konseptbil, da de viste Ocean Drive-konseptet i 2006.

Ikke som Ocean Drive

De seneste månedene har Automedia kunnet observere det som helt klart er en kommende produksjonsmodell og nå har de altså laget illustrasjonen du kan se på hovedbildet.

Mercedes-Benz har tydeligvis bestemt seg for ikke å lansere en firedørs-cab som Ocean Drive var, men heller en slags åpen versjon av S-klasse Coupé.

Dette er uansett luksus på høyt nivå, som vi konstaterte da vi testet S 500 Coupé i vinter.

«Luftskjerf»

Vi regner det som en selvfølge at den åpne S-klasse vil komme med det patenterte «luftskjerfet», som altså sender varme luftstrømmer mot hals- og nakkepartiet til fører og passasjerer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer