Mercedes-Benz E-klasse Coupé:

Mercedes E er en hel familie

Enda en ny Mercedes-modell gjør at Mercedes både har en E-familie og en Coupé-familie i stallen. 

TIDLØS ELEGANSE: Nye E-Klasse Coupé er basert på E-Klasse sedan og har vokst betydelig sammenliknet med forrige generasjon. Foto: Daimler
TIDLØS ELEGANSE: Nye E-Klasse Coupé er basert på E-Klasse sedan og har vokst betydelig sammenliknet med forrige generasjon. Foto: Daimler Vis mer
Publisert

En av de aller beste bilene som ble lansert i år var utvilsomt nye Mercedes-Benz E-klasse, som vi kjørte først som sedan i mars i år.

Utgave nummer to - stasjonsvognen - kom deretter ganske raskt, etterfulgt av en bil av en type som er ny for merket: E-klasse All Terrain - en konkurrent til Audi A6 allroad.

Mer ekte E-kupé

Fjerde familiemedlem står nå på trappene - det er en helt ny E-klasse Coupé. I motsetning til forrige generasjon, er dette en «ekte» E-klasse. Mens 2009-modellen var basert på forrige C-klasse, har den kommende kupéen ny E-klasse-arkitektur. Vi snakker dermed seriøs oppgradering!

Økt størrelse kombineres med typisk sportslige proporsjoner og mer markant design som inkluderer en lavt posisjonert «sportsgrill» med sentralt plassert stjerne, et langt panser med «powerdomes» og et muskuløst hekkparti. I den nye generasjon modeller fra merket er dette blitt typiske kjennetegn på en coupé fra Mercedes-Benz.

LED-velkomsthilsen

Det dynamiske utseendet understrekes videre av fire rammeløse sidevinduer og fravær av B-stolpe. En artig gimmick: I nye E-Klasse Coupé debuterer også en helt ny velkomstfunksjon der LED baklyktene lyser opp suksessivt fra midten, og tilsvarende motsatt når bilen låses.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer