Mercedes E-klasse - bildene har lekket ut

Vi har tidligere kunnet vise bilen nesten umaskert - her er de offisielle bildene.

ULTRA-KLASSISK: Ingen vil bli overrasket over at den helt nye kjernemodellen til Mercedes, flunkende nye E-klasse, ligner på den forrige.  Foto: DAIMLER
ULTRA-KLASSISK: Ingen vil bli overrasket over at den helt nye kjernemodellen til Mercedes, flunkende nye E-klasse, ligner på den forrige. Foto: DAIMLER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildene ble lekket av den tyske nettsiden auto-presse.de som tydeligvis har fjernet dem igjen i skrivende stund - men «skaden» var allerede skjedd og flere store nettsteder har publisert dem.

Bildene bekrefter det vi forventet da vi publiserte spionbilder av den kommende E-klasse helt nylig: Modellen som erstatter dagens Mercedes-mellomklassebil er designmessig en relativt forsiktig videreutvikling av formspråket vi kjenner fra før.

Mer premium inni

Da forholder det seg annerledes i interiøret, som vi har hatt anledning til å vise og beskrive for dere for ikke lenge siden. Det oppleves som nok et klart løft og klart mer luksuriøst enn tidligere.

Siden dagens S-klasse kom på markedet, fulgt opp av fjorårets C-klasse og - fra ganske nylig - den imponerende SUV-en og BMW X3-konkurrenten GLC, var nemlig ikke interiøret i E-klasse helt på høyden lenger. Mercedes har nemlig lagt lista en del høyere på de nevnte modellene når det kommer til luksusfølelse og opplevd kvalitet.

Men utvendig er ikke løftet like påtakelig, om vi skal dømme utfra bildene. I motsetning til kundegruppene til biler som A-klasse og avleggerne CLA og GLA, forventer kjøperne i denne kategoriene tilbakeholden og nøktern design. Og det er altså det de får.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer