Mercedes E-klasse hybrid

Mercedes nærmer seg oppløpssiden for nye E-klasse. Den er ganske nøyaktig ett år fra lansering, og her er det flere bilder som bekrefter utseendet vi spekulerte i for et år siden.

Publisert
Sist oppdatert

Vi venter i spenning på ny E-klasse og ikke minst på hva Mercedes har funnet på av nye ting. Noe av det som kommer for fullt er hybrid, og i 2010 vil Mercedes ha hybrid-varianter av både S- og E-klasse, samt ML. C-klasse (C 300 Bluetec Hybrid) kommer i 2011. Dette er biler som Mercedes bekrefter kommer i produksjon.

I tillegg viste de GLK Bluetec Hybrid i Geneve for noen dager siden. Vi kan ikke se noen grunn til at ikke den også settes i produksjon.

Utseende

Neste E-klasse vil nok også få hjulbuer som ligner på dem vi finner på dagens S-klasse. Mercedes er i tillegg i sving med å fase ut de runde frontlysene. På de nye spionbildene ser det ut som vi hadde rett for ett år siden i at E-klasse fortsatt får delte frontlys, men i en annen fasong enn i dag.

Nyheter

Det er sparsommelig med informasjon om andre nyheter på ny E-klasse. Vi forventer at det vil dukke opp en del spennende ting. Av førermessige hjelpemidler vil den nok få "vingle"-varsler, sensorer som følger førerens øyne, skilt-identifisering, veiforhold-sensor, elektronisk stabilitetskontroll som også kompenserer for sidevind og varsling når dekkene er utslitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer