Mercedes: Garanti på livstid

Mercedes-selgere smiler mer enn før, og den 24 oktober stikker de et nytt ess opp i ermet. Et ess som gir deg tretti års garanti...

Mercedes utvider garantiene med 29 år. Fra den 24 oktober har Mercedes tretti års mobilitetsgaranti og tretti år mot gjennomrustning.
Mercedes utvider garantiene med 29 år. Fra den 24 oktober har Mercedes tretti års mobilitetsgaranti og tretti år mot gjennomrustning. Vis mer
Publisert

Mercedesfølelsen. Det høres ut som når man lukker igjen døren til et hvelv. En Mercedes stopper ikke. -Kvalitet har lenge vært et av argumentene for å kjøpe en Mercedes, men garantiene som har ligget i bunn har vært til å le av.

På livstid

Nå vil Mercedes imidlertid bevise at de mener alvor. Den 24 oktober introduserer nemlig Mercedes-Benz verdens mest omfattende garantiordning, Mobilo-life. Hør bare: tretti års mobilitetsgaranti og tretti år mot gjennomrustning..

Feil drivstoff

Mobilitetsgarantien dekker startproblemer og stopp langs veien som skyldes teknisk svikt. I de fire første årene dekker den også problemer som kan oppstå dersom du mister bilnøklene dine, har for lite olje på motoren, for lite kjølevæske, skade på dekk, eller om du skulle greie å fylle feil drivstoff på tanken.

Krav

De fire første årene løper garantien uten at du trenger å foreta deg noe, men når bilen ruller inn i sitt femte år setter Mercedes krav om at bilen skal på service med jevne mellomrom; du må med andre ord følge serviceintervallene, og servicen skal utføres på et autorisert Mercedes verksted. Gjør du ikke det opphører garantien etter to år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer