Mercedes lufter ny kupé

En helt ny versjon av CLK er bare måneder unna.

Publisert
Sist oppdatert

2009 blir et skikkelig nyhetsår for Mercedes. I tillegg til at det blir nyankomne GLKs første hele år på markedet, skal man lansere både ny E-klasse og CLK. I tillegg får S-klasse en midtlivsoppdatering. E-klasse har vi skrevet ganske mye om tidligere, men kort oppsummert skal sedanen etter alt å dømme vises allerede i mars. Hit til Norge vil den komme i løpet av vårparten. Stasjonsvogna er ventet et halvt års tid senere, trolig i forbindelse med Frankfurt-utstillingen i september 2009.

Syv år gammel

Men nå skal det dreie seg om en ny utgave av mellomklassekupeen CLK. Dagens CLK kom tidlig i 2002. Det betyr at 2009 er et naturlig tidspunkt for en ny modell. Noen offisielle bilder av denne er naturligvis ennå ikke klare, men her er noen interne testbiler fotografert av vår samarbeidspartner Automedia.

Som bildene avslører er det fortsatt snakk om en ganske klassisk kupé med runde former. Den tekniske basisen blir trolig å finne i C-klasse, men CLK blir noe større. Samtidig blir den også mer eksklusiv med høyere priser, mer påkostet interiør og muligheten for noen kraftigere motorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer