Mercedes-Maybach S600 Pullman

50 år etter at de lanserte limousinen Pullman, er den her igjen. Dette er statsministervogna si, det!

LUKSUS DE LUX: Alt er kledd i den ypperste skinnkvalitet, og stolene kan selvsagt justeres som en ekte stressless.  Foto: MERCEDES
LUKSUS DE LUX: Alt er kledd i den ypperste skinnkvalitet, og stolene kan selvsagt justeres som en ekte stressless. Foto: MERCEDES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Limousinen Mercedes-Maybach S600 Pullman får sin debut på Genève-utstillingen i mars, og gir deg ganske enkelt 6,5 meter med rå luksus.

«Club loungen» i baksetet har en rekke godsaker som standard: Både tak, dører og seter er trukket i det beste skinn. Og som man forventer av en Maybach, er det tre analoge instrumenter i taket som informerer om utetemperatur, fart og tid.

En elektrisk skillevegg mellom fører- og bakseteavdelingen er selvsagt på plass. Det kan også endres fra gjennomsiktig til full blending ved hjelp av et tastetrykk. En 18,5 tommer stor TV-skjerm kan vise spørretimen på direkten, og lyden besørges av et Burmester surround-anlegg av ypperste klasse.

Men det viktigste for en Pullman er selvsagt at VIP-passasjerene skal nyte den største beinplassen i dette segmentet av biler, og de skal kunne komme inn og ut med den største letthet og komfort.

De fire passasjerene kan sitte vendt mot hverandre og holde pep-talken i gang om miljøavgifter, bompenger og veistandarden etter vårens telehiv. Skjønt det siste merkes knapt over luftfjærene...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer