Mercedes ML oppgradert

Mercedes-Benz’ premium-SUV ML er klar for en midtlivsoppdatering.

Publisert
Sist oppdatert
Minstemann er fortsatt ML 280 CDI med 190 hestekrefter. Kraftigst er ML 63 AMG med 510 hester...


Som forventet er nå den store luksus-SUVen klar for en lett oppfriskning omtrent midtveis i livet. Det er nå tre år siden bilen ble lansert og forventet levetid for denne generasjonen er om lag syv år. Etter at ML kom på markedet har både BMW X5 og Audi Q7 kommet i splitter nye drakter og sånn sett er det greit for Mercedes å friske opp produktet sitt nå.

Designendringer

Mercedes ML oppgradert

Mercedes ML oppgradert

 1. Store bilder


Skjønt, annen generasjon ML har alltid vært en god bil, og det er heller ikke snakk om de helt store endringene i forbindelse med denne faceliften. De viktigste vedrører stort sett utseendet.

I fronten legger man for eksempel umiddelbart merke til ny støtfanger, grill og frontlykter. Også sidespeilene, baklyktene og støtfangeren i hekken er nydesignede og med på å gi ML et litt annerledes uttrykk.

Interiør

Innvendig er det også mindre justeringer i form av noen nye materialer og fargekombinasjoner og dessuten nydesignede seter. I tillegg har informasjons- og underholdningssentralen Command blitt oppgradert med flere funksjoner og enklere betjening.

Lavere forbruk

Mercedes ML oppgradert


Rent teknisk er det sant å si ikke stort å melde. Motorene har blitt finpusset og leverer nå forbrukstall opptil 0,04 liter lavere per mil. Minstemann er fortsatt ML 280 CDI med 190 hestekrefter. Kraftigst er ML 63 AMG med 510 hester og en 0-100-tid på fem blank. Sistnevnte har forøvrig fått litt ekstra styling sammenlignet med de andre. Nytt er blant annet et stort firkantet luftinntak i fronten.

Sikkerhetssystemet Pre-Safe som forutser ulykker, og forbereder bilen og føreren på det, er nå standard. Det samme er aktive hodestøtter, som tidligere.

Den oppdaterte utgaven av Mercedes-Benz ML er ventet hit til Norge i oktober. Kun små prisendringer er forventet. Dagens ML begynner på like over 860.000 kroner.

 • Store bilder ser du her.
 • Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer