Mercedes S600 Brabus SV12 iBusiness

Brabus har nå laget en Mercedes som er utstyrt som et fullverdig Apple-kontor.

Mercedes S600 Brabus SV12 iBusiness
Publisert
Sist oppdatert

Da Brabus bestemte seg for å lage denne iBusiness-versjonen tok de utgangspunkt i en Mercedes S600. Brabus har tidligere laget en iBusiness for PC-elskere og Apple-hatere, nå har de altså gjort det motsatte.

Alt er med

Det er i baksetet det skjer. Bilen er utstyrt med to iPader, som kontrollerer alle funksjonene i S-klassens COMMAND-system. Det inkluderer funksjoner som radio, navigasjon og telefon.

Midtpunktet i systemet er en liten Mac mini-maskin. Den er plassert i et lite hemmelig rom helt øverst i bagasjerommet, hvor du kan dra ut en plate med maskinen. Litt Bond-følelse her, altså.

En 15,2" stor skjerm i 16:9-format er integrert i taket mellom forsetene, men skjules i taket når du ikke vil ha den nede. Sammen med to skjermer integrert i hver nakkestøtte fungerer de tre skjermene som display for multimediasystemet i bilen.

Se bildespesial her:

I bagasjerommet finner du flere USB-koblinger, slik at du kan koble eksterne enheter til Mac-en. For eksempel kan du koble til et webkamera slik at du kan føre en videokonferanse med jobben, og samtidig kjøre i 300 km/t på Autobahn.

Du trenger heller ikke være redd for å gå fra bilen. iPadene har fått tildelt hvert sitt hemmelige rom i midtkonsollen bak, sammen med iPoden. Bordet slås opp som et flybord får det hele til å se ut som "en vanlig Mercedes".

Under panseret

Bilen er utstyrt med en Brabus SV12 R Biturbo-motor. Den oppgis å yte så mye som 750 hestekrefter ved 5.500 omdreininger, med et dreiemoment på nesten 1.350nm ved 2.100 omdreininger.

Mercedesen gjør 0-100 km/t på 4 sekunder. Det betyr at passasjerene ikke rekker å slå på iPadene før du har nådd maksimal toppfart på norske motorveier.

Fra 0-200 km/t tar det 11,9 sekunder. Du når 200 km/t like fort som en relativt rask person løper 100 meter. Den elektroniske sperren for toppfart har Brabus satt til 340 km/t.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer