Mercedes S600 Brabus SV12 iBusiness

Brabus har nå laget en Mercedes som er utstyrt som et fullverdig Apple-kontor.

Mercedes S600 Brabus SV12 iBusiness
Publisert
Sist oppdatert

Da Brabus bestemte seg for å lage denne iBusiness-versjonen tok de utgangspunkt i en Mercedes S600. Brabus har tidligere laget en iBusiness for PC-elskere og Apple-hatere, nå har de altså gjort det motsatte.

Alt er med

Det er i baksetet det skjer. Bilen er utstyrt med to iPader, som kontrollerer alle funksjonene i S-klassens COMMAND-system. Det inkluderer funksjoner som radio, navigasjon og telefon.

Midtpunktet i systemet er en liten Mac mini-maskin. Den er plassert i et lite hemmelig rom helt øverst i bagasjerommet, hvor du kan dra ut en plate med maskinen. Litt Bond-følelse her, altså.

En 15,2" stor skjerm i 16:9-format er integrert i taket mellom forsetene, men skjules i taket når du ikke vil ha den nede. Sammen med to skjermer integrert i hver nakkestøtte fungerer de tre skjermene som display for multimediasystemet i bilen.

Se bildespesial her:

I bagasjerommet finner du flere USB-koblinger, slik at du kan koble eksterne enheter til Mac-en. For eksempel kan du koble til et webkamera slik at du kan føre en videokonferanse med jobben, og samtidig kjøre i 300 km/t på Autobahn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer