Mercedes SLK - SLR mini

Mercedes er klar for andre generasjon av lilleroadsteren SLK. Den er radikalt forandret i forhold til nåværende modell. Den får gromt med motorkraft med en toppeffekt på 360 hestekrefter.

Publisert
Sist oppdatert

Den blir lansert i Europa i mars på bilutstillignen i Geneve, men de første bildene er her. I første omgang kommer den med tre motorer fra 163 til 360 hestekrefter, men det er designet, den nye girkassen og "luftskjerfet" som varmer ved åpen kjøring på kalde dager er vel så spennende.

AIRSCARFE

Mercedes har ofte noe nytt og komme med, og de har tydligvis noen som tenker mye på hva som mangler i dagens biler. De som liker å kjøre åpen bil vil også strekke sesongen lengst mulig. Det er Mercedes tenkt på og laget noe de kaller Airscarfe. Dette er en del av varmluftsystemet som blåser varm luft ut av hodestøtten og skal holde hode, nakke og skuldre varme når luften ute blir for kald. Skulle det likevel bli for kaldt bruker taket 22 sekunder fra på å lukke igjen kupeen.

Større

SLK er ikke akkurat noen stor bil, men til tross for det finner selv de storvokste av oss grei plass i setene på SLK. Nå har den blitt større og den totale lengden er økt med 7,2 centimeter. Vanligvis er plassutnyttelsen også bedre på en ny modell slik at det burde bli ganske mye bedre i den nye SLK-en. Bredden har økt med 6,5 centimeter og akselavstanden har økt med 3 centimeter. Bagasjerommet rommer 300 liter med taket på og 208 liter med taket nede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer