Mercedes tester ny supersportsbil

Disse spionbildene viser at Mercedes er i utprøvingsfasen med en helt ny supersportsbil.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden vi meldte om at prestisjeprosjektet SLR nå snart er historie. Men man ligger tydeligvis ikke på latsiden av den grunn. Tidligere rapporter om at man skal fortsette samarbeidet med McLaren medfører trolig ikke riktighet. I stedet vil man overlate en større del av utviklingsjobben med en ny modell til AMG.

Kamuflert som Viper

Og som dere ser på bildene er ting allerede godt i gang. Kamuflert som en Dodge Viper hardkjøres testbilen på den legendariske racerbanen Nürburgring. Den solide akselavstanden og det enorme panseret avslører lett at det dreier seg en frontmotor som sitter så langt bak forhjulene at den nærmest også kan karakteriseres som en midtmotor. Bilen McLaren skal i gang med å utvikle, kommer trolig til å få en tradisjonell midtmotorplassering, altså bak kupeen.

Tidlig i utviklingen

Det faktum at bilen ennå er såpass uferdig som bildene viser, tyder på at man fortsatt er relativt tidlig i utviklingsløpet. Men doningen har også vært spionfotografert tidligere, så helt fersk er den ikke. Men enn så lenge er mye usikkert, selv om mye tyder på at dette blir en ren erstatter til SLR.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer