Mercedes Unimog fra Lego

Her er godsakene for deg som er litt over middels leken.

Mercedes Unimog fra Lego
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom 30 år har Lego laget esker med forskjellige byggesett, og det finnes sågar en egen teknikkserie. Nå har de paret seg med Mercedes, og ut av idèboksen har det poppet opp en skikkelig tøff Unimog arbeidsbil. Unimog er Mercedes sin arbeidsbil nummer 1, og du får den i like mange versjoner og varianter som du har fantasi til. Modellen det er snakk om i Lego-settet er en Unimog U400, en bil Mercedes kaller den mest versatile arbeidshesten som finnes.

Frister det med tråbil til 70.000?

2048 deler

Byggesettet består av 2048 deler, så her skal du holde tunga rett i munnen. Byggesett på dette nivået kan nærmest ses på som et tredimensjonalt puslespill, og når bilen er ferdig står den der i skala 1:12,5. Det gjør den til den største teknikkmodellen fra Lego noensinne. Bak på bilen sitter den en kran. Originalen drives av hydraulikk, mens de på modellen har løst driften av krana med luft, eller pneumatikk om du vil. I tillegg til krana kan Unimog 400 utstyres med masse ekstrautstyr som blant annet snøplog og annet redskap.

Den ekte Unimog

Se bildene:

Bygg Lego på PC'en

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer