Meriva: Genistrek fra Opel

Opel Meriva er så praktisk, komfortabel og sjarmerende at den går utenpå det som finnes av konkurrenter.

Publisert
Sist oppdatert

MALLORCA (DinSide Motor): Det er ikke ofte vi har vurdert å bruke overskriften "Løp og kjøp". Men denne gangen gjorde vi det. Nykommeren Opel Meriva er nemlig blant de smarteste bilene som har vært lansert det siste tiåret. Når den norske Opel-importøren i tillegg lover at prisene vil starte på 179.000 kroner, ligger det an til at Meriva vil bli et av de bedre bilkjøpene man kan gjøre.

Snedige seteløsninger

Hva er det som får oss til å ta i så kraftig allerede før vi har testet bilen på norsk jord? Årsakene er mange, men hovedårsaken er de geniale seteløsningene. Vi har aldri før sett seteløsninger som er så fleksible og samtidig så brukervennlige som det Meriva kan by på.

For her kan baksetene skyves både sideveis og i lengderetningen. Noen få håndgrep er alt som skal til for å forandre bilen fra en ordinær femseter til en superromslig fireseter. Dette gjøres ved å folde det midtre baksetet ned og å flytte de to andre setene inn mot midten av bilen. Baksetepassasjerene kan da glede seg over usedvanlig god kupebredde, enorm benplass og justerbar seteryggvinkel. I tillegg kan baksetepassasjerene kose seg med et justerbart midtarmlene, koppholdere, flybord og oppbevaringsrom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer