Mest populær på Finn.no

Finn.no vet godt hva vi vil ha. Her er lista.

Finn.no har full oversikt over hva vi søker etter.  Foto: Finn.no
Finn.no har full oversikt over hva vi søker etter. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få har så god statistikk på hva vi nordmenn ønsker å kjøpe som Finn.no. Deres søkemotor gir god statistikk over hva vi leter etter, og hva som er mest populært. Når det gjelder bil er det ingen tvil, forteller PR- og kommunikasjonssjef Lene Kallum hos Finn.no.

Lakk og lær er fortsatt en ønsket kombinasjon. Her møtes entusiastene

For ikke bare har de oversikt over hvilke biler vi søker mest etter. De har også en egen kategori for bil, mc og båtutstyr. Denne kategorien er å finne på det de kaller Torget. Søkeresultatene derfra er nesten like interessante å lese som bilmerkene i seg selv. Her havner nemlig de som er ute etter deler eller tilbehør til bilene sine.

Premium på topp

Av transportmidler er det faktisk ikke bilen som er vinneren, men sykkelen. Fra 1. januar og frem til 10. desember hadde Finn.no mer enn halvannen millioner søk på ordet «sykkel», før vi kom inn på bil. Der er det BMW som er mest populær, foran Volvo og Mercedes-Benz. Det betyr at det er premiummerkene leserne er ute etter deler til. Audi finner vi derimot ikke på de øverste plassene på denne søkelisten. Derimot er det mange som er ute etter tilhengere, og hittil i 2012 er det 800.000 søk bare på ordet «tilhenger».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer