Coronaviruset

MG donerer 350.000 munnbind i Oslo

Nytt elbilmerke i Norge bidrar mot corona.

MUNNBIND: MG Motors har så vidt begynt å selge biler i Norge før de ga bort 350.000 bunnbind. Foto: MG Motors
MUNNBIND: MG Motors har så vidt begynt å selge biler i Norge før de ga bort 350.000 bunnbind. Foto: MG Motors Vis mer
Publisert

Det er bare så vidt vi har hørt om bilmerket MG, før de annonserer at de har donert 350.000 munnbind til Oslo kommune.

MG er den første kinesiske bilen som er blitt lansert i Norge så langt og deres nye SUV ZS EV, som foreløpig også er deres eneste bil i Norge, er en kompakt-SUV som vi allerede har testet i Dinside.

Selv om salget ikke startet for fullt fra nyttår, har de allerede krøpet opp til 23-plass på salgsstatistikken, hårfint bak Jaguar, Mini og Porsche, og foran Citroën, Subaru og Lexus.

Merket representeres av Gill-gruppen i Norge men det er MG Motor i Europa som er initiativtaker til hjelpen.

- Covid-19 har påvirket hele verden, og det er viktigere enn noensinne å støtte og hjelpe helsearbeidere og institusjoner som er med på å bekjempe viruset. MG hadde tilgjengelige ressurser og mulighet til å bistå med å dekke behovet etter medisinske munnbind i Europa, forteller Jan Kåre Holmedal, administrerende direktør hos MG-distributøren i Norge (Norwegian Mobility Group AS)

- Å komme inn på det norske bilmarkedet har vært viktig for MG, og de ønsker å støtte alle sine kunder, ansatte og deres familier i denne vanskelige tiden. Som et resultat av dette, har valgt å donere munnbind til helsepersonell og andre som arbeider med å bekjempe viruset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer