MG EHS Plug-in Hybrid

MG med 7-års garanti

Nå skal du kunne stole på kina-bilene.

STØRRE: MG EHS kommer med garanti på 7 år eller 150.000 km. Tvilsom kvalitet skal altså elimineres som argument for å holde seg unna Kina-bilen i framtiden. Foto: MG Motors
STØRRE: MG EHS kommer med garanti på 7 år eller 150.000 km. Tvilsom kvalitet skal altså elimineres som argument for å holde seg unna Kina-bilen i framtiden. Foto: MG Motors Vis mer
Publisert

Den elektriske MG ZS EV ble den første kinesiske bilen på det norske markedet. Salgstallene har vært helt oppe i toppen i flere måneder og viser at nordmenn kjøper kinesisk dersom prisen er riktig.

Og en elbil med plass til fem med bagasje til samme pris som VW e-UP! (med halvparten så mye effekt), var argumenter nok for de fleste. Over 3.300 er solgt så langt. Det gjør den til den 8. mest solgte bilen i utgangen av november, og den 7. mest solgte elbilen.

Og den var to stemmer unna å havne på pallplass under Årets Bil, som arrangeres av Dagbladet og Dinside.no.

Det er såpass imponerende at Norge ble nevnt spesifikt i den internasjonale presselanseringen da deres nye modell ble lansert i dag.

Hva er det?

Den nye SUV-en har fått det sjarmerende navnet EHS og er på størrelse med Ford Kuga og Citroën C5 Aircross.

Akkurat som de to nevnte, er dette en forhjulsdrevet plug-in hybrid. Og det er en liten kraftpakke: Under panseret finner vi en 1,5 liters bensinmotor med turbo på 162 hester. Den er koblet sammen med en elektrisk motor på 122 hester, som sitter mellom bensinmotor og en 10-trinns dobbeltclutch girkasse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer