MG XPower SV: 965 hk og lystgass

Det er mange entusiaster på de britiske øyer som tilbringer søndagen på nærmeste bane. De får det som de vil med MGs nye XPower SV.

Publisert
Sist oppdatert

Standardversjonen med en 4,6-liter V8 på 326 hestekrefter er nærmest bare å regne som et utgangspunkt, MG vil tilby utallige trimming- og utstyrsvarianter.

Motsatt bedøvelse

Lystgass, eller dinitrogenoksid, forbinder de fleste med fødsler eller tannleger. Det fabrikkmonterte anlegget i MG XPower SV vil også gi en kortvarig rus i form av effekt opptil 965 hestekrefter, men vil neppe redusere skrekken.

Den standardpreparerte vei- og baneversjonen kalt Club Sport blir utstyrt med en 5-liters V8 på 410 hestekrefter. Den skal gjøre 0-100 km/t unna på 4,4 sekunder, mens inngangsmodellen som veier 1.450 kilo med den mindre V8-motoren skal klare det på 5,0 sekunder.

314 km/t

Club Sport-versjonen har fått en toppfartsperre på 314 km/t. Standardversjonen klarer 274 km/t med 326 hestekrefter. MG skal ha lagt ned mye arbeid i høyhastighetsegenskapene, og under testing på Nardo-banen i Italia skal den nye sportsbilen regelmessig ha levert 320 km/t uten sperrer.

Bilen som ble vist frem på utstillingen i Birmingham hadde en spesialtrimmet 5-liter V8 fra Sean Hyland på 465 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer