Mini blir større og luftigere

Mini har den rette fasongen og størrelsen med tanke på utslipp og miljø. I tillegg er den morsom å kjøre. Kan det bli bedre?

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste mener nok at Mini er altfor liten til å fylle det daglige behovet for bil. Mini har også tenkt på det, og på bilutstillingen i Paris viste de en ny modell - Mini Crossover Concept. Automedia tror produksjonsbilen skal hete Crossman.

På bildene ser det også ut som om bilen får fire vanlige dører, og ikke den litt vel kreative løsningen de bruker på Clubman med en ekstra dør (selvmordsdør) på på høyre side.

Det er også rimelig klart at denne modellen skal ha firehjulsdrift.

Kabriolet

Mini har fortsatt ikke byttet ut kabrioleten i Mini-utvalget. At bilen kommer er det liten tvil om og bilder av den sterkeste varianten med turbo er det dere ser her.

Vi regner med at begge disse modellene blir utstyrt med det samme motorprogrammet som finnes i dag. 95, 120, 175 og eventuelt 211 hestekrefter.

Mini kabriolet er ventet til Norge våren 2009, og Mini SUV ligger lenger frem i tid, mest sannsynlig ikke før i 2010 vil vi se den på veien.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer