Mini-nyheter

Mini Open, som ryktene sier kabrioleten skal hete, blir en real kabriolet med stofftak - og enda mer lik forfedrene.

Publisert
Sist oppdatert

Forfedrene skiller seg nemlig fra dagens Mini med en bagasjeromsåpning som minnet mye om ett hanskerom. Den lille luken var hengslet i underkant, og den samme løsningen vil dukke opp på den nye kabrioleten. Ifølge Automedia vil bakruten være av glass. Mini Open vil, ifølge samme kilde, dukke opp med alle de fire effektvariantene av 1,6-literen som er å finne i vanlig Mini. Det vil si at også Cooper Works-utgaven er sannsynlig.

Ny diesel

Bilen med den enorme bulen på panseret mener spionfotografene er en Mini som prøver ut en 2-liters BMW diesel. De skal visstnok ikke være fornøyd med den jobben som Toyota Yaris-dieselen gjør, og ønsker et kraftigere alternativ. Om bilen dukker opp i nær fremtid er usikkert, men den vil helt sikkert ikke ha den store bulen på panseret i salgsversjon.

Liten ansiktsløftning

Endringer i støtfangeren foran og større luftinntak er sannsynlig for ansiktsløftningen av Mini. Også bedre seter og mer fornuftig mekanisme for å gjøre baksetet tilgjengelig vil også komme. Også instrumentene lever farlig, det spekuleres i nye turteller- og speedometerhus som ligner på de i Lexus IS200.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer