Mini-Scenic kalt Modus

Renault har hatt stor suksess med sin fleksibil Scenic som de var tidlig ute med og dannet en ny klasse.

Publisert
Sist oppdatert
Mini-Scenic kalt Modus

Mini-Scenic kalt Modus

  1. Store bilder!
Mini-Scenic kalt Modus


Med konseptbilen Modus som de viser i Geneve er Renault ikke lenger tidlig ute, det finnes flere mini-fleksibiler på markedet. Modus skal konkurrere med biler som Honda Jazz og Suzuki Wagon R når den kommer på markedet senere i høst.

Fleksible seteløsninger

Det er i baksetet krigen om best i denne klassen står. Renault har valgt en løsning der midtsete forsvinner til fordel for de to gjenværende passasjerene. Baksetet er også justerbart i lengderetningen.

Bagasjeromsluken har en uvanlig funksjon. Den er todelt, men i motsetning til amerikanske stasjonsvogner er det den nederste delen som kan åpnes separat om det er trangt om plassen.

Kurvelys

Konseptbilen er utstyrt med hovedlys som følger rattbevegelsen, det er ikke så vanlig utstyr i småbilklassen. Heller ikke bi-xenon og 17-tommersfelger er hverdagskost i denne klassen. Konseptbilen er utstyrt med en 1,6-liter som yter 115 hestekrefter.

Mer om nyhetene på Geneve-utstillingen finner du her.

Her finner du mer Renault-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer