Mitsubishi: Kjedelig konsept -- spennende nyheter

Detroit (DinSide Bil): Interessant. Først avduket Mitsubishi to nye modeller som (foreløpig) er beregnet på det amerikanske marked til vill applaus. Så avduket de en prototyp som nesten ingen gadd se på.

Publisert

Særlig var det den lekre Eclipse Spyder som vekket publikums begestring. Og vi er enige. Sportskupeen fra Mitsubishi har nå kommet uten tak, og verken kupeen eller cabrioleten står noe som helst tilbake for biler som, tja, Toyota Celica eller Fiat Coupe eller…

I det hele tatt. Vi har registert at en del nordmenn har privatimportert eldre utgaver av Eclipse til Norge, og den nye modellen er en riktig lekkerbisken som vi kanskje får se privatimportert om noen år. Synd at signalene fra den norske importøren tyder på at de heller ikke nå vurdere Eclipse som interessant for det norske marked.Den blir helt klart for dyr med en 3-liters V6 (200 hk), men bilen er også tilgjengelig med en 2,4-liter med 147 hk.

En slik bil vil antagelig plassere seg i 350.000 kronersklassen for coupéen i Norge, men vi tror likevel at en god del mennesker kunne ha latt seg lokke. Sjekk ut bildene og bedøm selv.

Ny Pajero

I USA heter den Montero, men i Norge heter den Pajero -- og den nye modellen for det nord-amerikanske marked ble avduket her i Detroit. Og dette er betydelige fremskritt hva angår design, den nye Pajero er langt mer aggressiv, linjeren og barsk enn den modellen den erstatter. Lekkert!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer