Mitsubishi og VW billigere

Mens Volkswagen nøyer seg med relativt beskjedne prisavslag, slår Mitsubishi til med prisreduksjoner som monner.

MITSUBISHI SPACE WAGON: Settes ned med inntil 5,3 prosent.
MITSUBISHI SPACE WAGON: Settes ned med inntil 5,3 prosent. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har en lang rekke bilimportører møtt privatimporten med prisreduksjoner. For en snau måned siden kunne vi fortelle at hele åtte bilmerker ble billigere her i landet. Jo flere importører som senker prisene, jo mindre konkurransedyktige blir importørene som kjører videre med uforandrede priser. Vi tipper derfor at de fleste importørene vil føle seg tvunget til å redusere sine priser i løpet av de nærmeste månedene, slik Mitsubishi og Volkswagen nå har gjort.

Mitsubishi Carisma

Mitsubishi, som fra før kan friste med fem år nybilgaranti, tar hardest i. Mellomklassebilen Carisma settes ned med mellom 0,6 og 7,3 prosent. Størst avslag får sedan-utgaven av Carisma 1.6 Colours, som settes ned fra 231.800 til 214.900 kroner (7,3 prosent).

Mitsubishi Space Star

Fleksibilen Space Star settes ned med mellom 1,7 og 5,3 prosent. Størst avslag for Space Star 1.6 Comfort, som settes ned fra 221.700 til 209.900 kroner (5,3 prosent).

Mitsubishi Space Wagon

Den større Space Wagon settes ned med inntil 5,3 prosent. Space Wagon 2.0 settes ned mest, fra 356.100 til 337.400 kroner (5,3 prosent).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer