Mitsubishi Outlander kutter prisen

Vi har tidligere vist bildet. Nå vet vi mer.

Mitsubishi Outlander kutter prisen
Publisert
Sist oppdatert

For vel to uker siden var vi tidlig ute og annonserte ansiktsløftning av den populære familie-SUVen Mitsubishi Outlander - med ett bilde, av den nye Lancer Evo-inspirerte fronten. Nå har vi fått vite en del mer, og vi har prisene.

Les saken fra 25. september her

Diesel og automat

Som vi kunne fortelle sist kommer den fornyede Outlander-modellen med kombinasjonen dieselmotor og automatgir. Dette er ikke den eneste endringen i forhold til dagens utgave; eksempelvis blir nytt utstyr tilgjengelig slik som bakkestartassistent, adaptive bi-xenon-lys samt oppgradering av Rockford Fosgate-stereoanlegget.

Forbedret interiør

Bra synes vi det er at bilen også får oppgradering av interiør, blant annet med mykt materiale på dashbordet (riktignok bare fra utstyrsnivået Intense.) Speedometer og informasjonsdisplay skal ha fått forsterket kontrast.

Fra 299.900

Billigste Outlander-personbil kryper altså heretter akkurat innunder 300.000 kroner (299.900 står det på prislisten). Det dreier seg om den forhjulsdrevne varianten med den nye toliters bensinmotoren som har en makseffekt på 147 hk og et dreiemoment på 199 Nm. Den skal greie 0 til 100 på 10,8 sekunder. Mot et påslag på 20.000 kroner kan denne leveres med trinnløs automatkasse (CVT).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer