Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi strammer greper om hybrid-markedet

Mitsubishi Outlander PHEV får en storebror med 15 mils rekkevidde på strøm

SPENNENDE: Mitsubishi kommer med spennende nyheter. Det kan raskt bli en vinner om den ender opp i Norge. FOTO: MITSUBISHI
SPENNENDE: Mitsubishi kommer med spennende nyheter. Det kan raskt bli en vinner om den ender opp i Norge. FOTO: MITSUBISHI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motorshowet i Paris er ett av verdens tre største, og sammen med Genevè motorshow et av høstens store høydepunkter for bilbransjen.

Verdenspremiere på Ground Tourer PHEV

Lista er ikke lagt lavt for Mitsubishi, sett med norske øyne. Nordmenn elsker hybridbiler, det er det ingen tvil om. Blant annet Toyota har støvsuget markedet i mange år, men det var frem til 2016. Biler som VW Golf GTE, Volvo XC90 T8, Mercedes-Benz GLE 500e og BMW X5 40e har meldt seg på.

Likevel er det ingen ringere enn Mitsubishi Outlander som hviler på salgstoppen. Bare i løpet av de to første månedene i 2016 ble det solgt hele 639 eksemplarer.

Under årets motorshow i Paris skal vi derfor endelig bli vist enda en potensiell bestselger. Da får Mitsubishi Ground Tourer PHEV konseptbil sin verdenspremiere.

Den neste generasjonens SUV med ladbar hybrid teknologi vil ha en drivlinje med et tremotors system, med sin S-AWC firehjulsdrift som skal sikre fremkommelighet og lavt utslipp.

S-AWC-teknologien benytter systemene som allerede er tilgjengelig i bilen til å lese terrenget og dermed både bremse og trekke hjulene med best grep, ifølge Mitsubishi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer