Morgendagens biler

Vi viser deg en rekke illustrasjoner av bilmodeller som er ikke så langt unna.

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Illustrasjonene er laget av vår faste illustratør og spionbildeleverandør Automedia. De viser en del modeller som Automedia ser for seg de neste årene. Noen er trolig svært virkelighetsnære og ikke så langt unna, mens andre i større grad er usikre og lenger unna i tid.

Audi

Audi er sterkt representert i denne bildeserien. Først ut er trolig R8 Spider, som er ventet å debutere allerede på Genève-utstillingen til våren. A8 er nok nestemann og kommer i 2010. Bilen som er kalt R6 bygger på en antakelse om at Audi skal utvide sin R-serie med mindre mitdtmotoriserte sportsbiler i tillegg til R8. En R4 er nok i første omgang mer sannsynlig enn R6 da denne kan brukes som basis både for neste generasjon Porsche Boxster og Volkswagens ventede sportsbil.

Ny 6-serie

BMW er representert ved en illustrasjon av neste generasjon 6-serie i kabrioletversjon. Dersom Automedias antagelser slår til, blir det relativt forsiktige endringer sammenlignet med dagens utgave. Antakelige vil man nok dreie litt i retning av dagens 7-serie. Neste 6-serie er omtrent et par år unna.

Hyundai kupesedan

Hyundai er på kraftig fremmarsj og vil dersom Automedias antagelser slå til kommer med en kupeinspirert sedan i 2010. Den vil trolig være mest beregnet på det amerikanske markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer