Morsom og praktisk

Polaris Quadricycles er definitivt laget for terrenget og tilpasset veien. Det er i terrenget de trives best.

Publisert
Sist oppdatert

Fremkommeligheten er som vanlig i særklasse, ATVer kommer frem steder traktorer og terrengbiler bare kan drømme om. Alle Quadricyclene til Polaris har gode terrengegenskaper, de tre med firehjulsdrift er nærmest ustoppelige. Særlig Sportsman gjør terrengkjøringen enkel, og den er betydelig mer komfortabel enn både Scrambler og ATP 330.

På veien trives de ikke like godt, og selv om de etter reglene kan kjøre i inntil 85 km/t har Polaris valgt å la de gi seg rundt 70 km/t. Sportsman og Scrambler hadde sikkert tålt en høyere toppfart, men for de andre tre er det mer enn fort nok – særlig med tanke på dekkene de er utstyrt med. Den lave toppfarten gjør Quadricyclene mest egnet for transport i nærområdet. Lav toppfart og, i forhold til motorsykler, stor bredde gjør at du er avhengig av å vite hva som foregår bak deg. Utforming av speilene er litt klønete på alle fem, og Polaris kan sikkert lære litt om gode bakspeil av motorsykkeldivisjonen.

Frihetsfølelse

For forflytning i nærområdet er Quadricyclene suverene. De kan brukes året rundt, er enkle i bruk, og kan kjøres av de aller fleste. Selv om motorsykkelfolket nok vil protestere kraftig får du litt av den samme frihetsfølelsen som bak styret på en tohjuling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.