Møt promilleklokken

Blir dette bilistenes nye bestevenn?

Vi liker promilleklokken ene og alene på grunn av klokkedesignet og gimmicken. Men, vi vi ville neppe stolt på resultatet. Foto: Tokyoflash.com
Vi liker promilleklokken ene og alene på grunn av klokkedesignet og gimmicken. Men, vi vi ville neppe stolt på resultatet. Foto: Tokyoflash.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, du skal aldri kjøre bil med promille. Likevel vet vi at det skjer alt for ofte, og spesielt dagen derpå er det mange som lurer på når de har blitt kjørbare.

Og akkurat det har nå klokkemakerne i Tokyoflash tenkt på: De har nemlig vist fram de første konseptbildene av en klokke med innebygget promillemåler, og skal vi tro Paul Cooper fra selskapet, har responsen hittil vært så god at den med høy sannsynlighet vil bli satt i produksjon.

Kisai vil stoppe fyllekjøringen

Tokyoflash er kjent for å lage spesielle klokker som viser tiden på en svært så intrikat måte, og de sender også klokkene sine til Norge. (Frakt er normalt inkludert i prisen, men vær oppmerksom på at moms og spedisjonsgebyr kommer i tillegg.)

Skjermen på denne klokka er forøvrig trykkfølsom, og vil først lyse opp når du trykker på den. Når du skal sjekke om du fortsatt har promille, trykker du ganske enkelt på skjermen og velger "Alcohol Test Function", så åpner du vippebryteren på høyre side og blåser inn.

Resultatet skal så vises i LCD-displayet i løpet av noen sekunder, og meningen er altså å gi deg en indikasjon på om du begynner å bli kjørbar eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer