Motor og kjøreegenskaper:

GDI-motoren i Space Wgaon imponerer stort. 2,4-literen med 150 hestekrefter sørger for hyggelige ytelser. Kjøreegenskapene ligger også opp imot det bedre du kan forvente av en slik bil som er både høy og tung.

Publisert

Øvelsen 0-100 kilometer i timen går unna på 11,8 sekunder. Det er kanskje ikke så interessant, men det sier en del om trekkvilligheten til motoren. Takket være stort motorvolum er det maksimale dreiemomentet solide 225 Nm. Som sammenligning bør det nevnes at en nylig testet Mercedes E240 med 2,4 liter V6 også har 225 Nm.

Trekkvillig

I tillegg til at stunt som 0-100 kilometer i timen går fort, er det den gode fleksibiliteten som imponerer mest. Dreiemomentet holder seg over 200 Nm fra cirka 1.750-5.000 omdreininger i minuttet. Dette forteller mye om den gode følelsen av å ha tilstrekkelig med krefter, og vel så det, til disposisjon hele tiden.

GDI-teknologi

Under normal kjøring kan du nyte et meget beskjedent bensinforbruk. Dette kommer av at GDI- motoren bruker en egen spesiell teknologi som Mitsubishi foreløpig er alene om. I en konvensjonell bensinmotor blir luft og bensin blandet utenfor sylinderen. På GDI-motoren til Mitsubishi blandes luft og bensin inne i sylinderen. Dette er noe av hemmeligheten bak det lave forbruket og de trekkvillige egenskapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer