Motor og kjøreegenskaper

Tradisjonelt har amerikanske biler vært langt fra sportslig og underholdende. Chevrolet Alero holder tradisjonen ved hevd.

Publisert

Chevrolet Alero vil aldri bli bilen som kan spre glede, og som inviterer til å ta den lengste veien hjem. For med en gang veien blir krokete, lengter både bil og fører tilbake til brede og rette veier.

Forutsigbar

Det er ikke det at man ikke kan sno seg gjennom hårnålene, eller at motoren mangler punch - det er bare det at prosessen gir deg samme utbytte som en episode av Ricki Lake. Ingenting.

Styringen i Alero er vag og gir dårlige tilbakemeldinger om hva forhjulene driver med, derfor hører du at bilen understyrer før du merker det. Litt ros oppe i all elendigheten skal Alero likevel ha, den er forutsigbar -- og blir den presset svarer den med understyring.

Kvikk motor

Motoren i Alero er firesylindret og har et slagvolum på 2,4 liter. Den mobiliserer 141 hestekrefter og har et maksimalt dreiemoment på 199 Nm ved 4.200 omdreininger i minuttet. Det betyr at kjøreytelsene til Alero er bra. Motoren er kvikk og energisk, og sørger for at bilen virker frisk. Akselerasjon fra 0-100 kilometer i timen gjøres unna på drøye 10 sekunder, mens toppfarten er oppgitt til 200 kilometer i timen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.