Motor og sjøegenskaper

Skibsplast 660 er utstyrt med et utrolig lettplanende skrog, og med 210 hestekrefter i hekken tar det ikke lang tid før du lukter på 40 knop.

Publisert

660 formelig elsker kjøring i plan. Med trimmen inne tar det ikke mer enn to sekunder fra du legger spaken i bunn til båten har løftet seg over vannflaten. Og hvis du ønsker en rolig tur i plan, er heller ikke det noe problem. 660 klarer fint å holde seg oppe i 15 knops fart.

Morsomme egenskaper

I tillegg har båten svært morsomme sjøegenskaper. Båten reagerer raskt og konsist på rattutslag og utfører provoserende manøvre uten å kny i alle hastigheter. 660 takler ekstreme rattutslag i 25 knop uten at det er noen fare for at du får vann over ripa. I det hele tatt virker Skibsplasten som en lett og leken båt, som ikke nøler med å ta deg med på lange hopp over bølgene. Samtidig er skroget konstruert slik at du kan gjennomføre store "mageplask" uten at du blir plaget av sjøsprut på vindskjermen.

Mye ratting

Men selvsagt er heller ikke 660 perfekt. Vi synes blant annet at det ble svært mange runder på rattet før vi nådde fram til maksimalt rattutslag. Og når du ligger stille, skal det ikke store bølger til fra siden før båten begynner å vagge kraftig. Vi kunne også ønsket oss større fotskamler. Det blir nemlig liten plass å hvile føttene på under de to forsetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer